با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
روانشناسان میگویند برخی انسانها به طور مادرزادی خوشبین به دنیا میآیند و این یافته تایید میكند كه سطح یك ماده شیمیایی در مغز، روی چگونگی دید و نگرش ما نسبت به جهان اطرافمان تاثیرگذار است.
كارشناسان دانشگاه میشیگان در بررسیهای جدید خود دریافتهاند كه سطح مولكولی موسوم به «نوروپپتید Y» به طور مستقیم به دید انسان نسبت به زندگی از جنبه نیمه پرلیوان و یا نیمه خالی لیوان مربوط میشود. یعنی میزان این ماده در مغز تعیین میكند كه شما جهان را مثبت یا منفی میبینید.
به گزارش روزنامه تلگراف، دكتر برایان میكی، روانپزشك و متخصص اصلی در این آزمایشات تاكید كرد: اشخاصی كه میزان این ماده شیمیایی در مغزشان پایین است دید منفیتری دارند و مقابله با شرایط استرس زا به مراتب برایشان دشوارتر میشود. این اشخاص هم چنین بیشتر مستعد ابتلا به افسردگی هستند.
دكتر میكی و تیم پزشكی وی معتقدند كه مقدار «نوروپپتید Y» در مغز از طریق ژنتیكی برنامه ریزی و تعیین میشود. آنها امیدوارند كه كشف جدیدشان به تشخیص زودهنگام و پیشگیری از بروز اختلالات روانپریشی در افراد مستعد منجر شود.
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، اين روزها جوانان ايراني گرايش بسياري به سمت نوشابههاي گازدار و به خصوص نوشابههاي رژيمي پيداكردهاند درحالي كه عوارض اين نوشابهها هر روزه از طريق رسانههاي گروهي گوشزد ميشود.
يكي از مشكلات تغذيهاي در ايران مصرف بيش از نياز و استاندارد جهاني از نوشابههاي گازدار و كافئيني است، به گونهاي كه مصرف سرانه نوشابه در ايران بيش از 40 ليتر است و مصرف اين نوشابهها در كشورهاي ديگر به ميزان 11 تا 12 ليتر در سال ميرسد كه نشان ميدهد هر ايراني در سال سه تا چهار برابر استاندارد جهاني از نوشابههاي گازدار استفاده ميكند.
ايرانيان سالانه بيش از 2 ميليارد و 900 ميليون ليتر از مايعى استفاده مىكنند كه مضرات متعدد آن به لحاظ علمى ثابت شده است و متأسفانه سبب شده تا ايران مقام نخست را در سرانه مصرف نوشابه در جهان به خود اختصاص دهد.